Hoe dit allemaal begon

Een paar jaar geleden heb ik mij in een vlaag van verstandsverbijstering en getriggerd door vriendinnen die beweerden dat er heus wel leuke mannen rond lopen, ingeschreven op een dating site.
Ik postte alleen een beetje wazige foto die ik had van mezelf en verder niks…..
De reacties stroomden binnen, vraag me niet waarom want zo knap ben ik niet en al helemaal niet fotogeniek, gelukkig ben ik niet de enige want echt… de foto’s die sommige mannen online zetten …..
Waarom denken mannen dat met een ontbloot bovenlijf of foto’s met kinderen of hun boot, hun auto of hun Barbie op welke manier dan ook aantrekkelijk zou kunnen zijn…
Uit een overweldigend aantal reacties bleven er twee over met wie het in elk geval schriftelijk klikte.
De één net iets meer dan een ander tot ik de afkorting FWB en ONS in zijn profiel zag staan. Naïef als ik was, vroeg ik wat dat betekende, de eerste betekende: Friend With Benefits, vriendschap met een plusje dus.. en het tweede: One Night Stand, plat gezegd “dr op en dr over.” en joe joe
Deze meneer zat met zijn vrouw in een IFV traject en hij hoopte dat ik meer zin in hem zou hebben dan zijn vrouw,
De tweede meneer had geen voor mij onbekende afkortingen in zijn profiel staan en na enig mail contact besloten we tot een thee afspraak in een restaurant in de buurt.
Zowel de buitenkant als de binnenkant viel tegen, een normaal gesprek over wie je bent, hoe je leven eruit ziet zat er niet in.
Mij werden de regels van een eerste date afspraak haar fijn uit de doeken gedaan… waar je het vooral niet over moet hebben en waarover beslist wel. Mensen die mij kennen weten dat ik de kriebels krijg van dat soort dingen en ik word er dwars van.
Waarschijnlijk werd het om precies die reden toch een leuk gesprek, aan het eind van de thee bleek hij mij wel leuk te vinden en ik hem niet genoeg voor een vervolg.
Van thee moet ik altijd heel erg plassen en dat gaf hem de kans om de aftocht te blazen, hij verdween uit mijn leven zonder te betalen en ik heb onmiddellijk mijn profiel verwijderd ……Met het idee dat ik te oud ben voor deze onzin …. Maar niets lijkt minder waar.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *