Gewoon Grietje Date

Het is alweer even geleden dat ik mijn laatste stukje schreef, dat komt omdat ik het leven met MS eigenlijk heel goed onder controle heb en er daarover niet zoveel te schrijven valt. Blijkbaar kan ik alleen leuke stukjes schrijven als het leven een beetje pijn doet.

Daar hebben we het volgende op gevonden…
In een vlaag van dapperheid en verstandsverbijstering heb ik me enige tijd geleden ingeschreven op een datingsite, getriggerd door gesprekken met vriendinnen die maar bleven beweren dat er echt wel leuke mannen rond lopen in de wereld.

Ik ben maar een klein clubje met zijn drieën, ik heb 1 kind met veel zorg en 1 kind dat veel zorgt, dus dat was ook een overweging om het leven voor hem wat lichter te maken, beetje lasten verlichting zeg maar. Dan ligt er ook nog een soort van taboe op online dating, als mensen vertellen dat ze hun partner
gevonden hebben online dan vertellen ze dat toch met iets van schroom..

Daarom heb ik besloten om de verhalen die door mijn online date ervaringen ontstaan op te schrijven omdat het soms toch een beetje pijn doet…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *