To date or Not to date

Na mijn twee niet al te succesvolle huwelijken heb ik het idee om er ooit nog eens aan te beginnen aan de kant gezet.
Mijn bed van 180 cm bij 200 cm heb ik weggegeven, een bed van 140 cm kwam er voor in de plaats. Om de belastingaftrek drempel voor medische onkosten van dat jaar te halen kocht ik zo’n medische elektrische lattenbodem. Dus nu lig ik een soort van MS-proof, in mijn eentje gezellig en knus te zijn in een groot uitgevallen eenpersoonsbed. Er zou slechts ruimte zijn voor een heel klein, ielig mannetje, als er al zo eentje te vinden was, want waar koop je die? en dan moet ik em ook nog leuk vinden…
Ik had er een hard hoofd in en bovendien werd het tijd om eerst mezelf als mens her uit te vinden want ik heb echt geen idee wat ik zou willen en bovendien heb ik het alleen ook heel gezellig.
Natuurlijk heeft de ziekte ook niet echt geholpen in het idee ooit nog op zoek te willen gaan naar een partner want ja Wat zoek je dan? Wat past er dan?
MS gaat gepaard met allerlei niet al te charmante kwaaltjes, stressincontinentie, onrustig slapen door een gevoelsstoornis waardoor je nooit echt lekker ligt, een blaas die overactief is waardoor je per nacht soms wel 6 keer naar de wc moet en twee inmiddels vervangen heupen die het uitstekend doen maar soms voor kramp zorgen, kortom, Wie heeft daar nou zin in….?
En daar komt nog bij, waar heb ik wel of geen zin in….Ik zou dus niet meer willen samenwonen, ik ben er van overtuigd dat ik dat niet meer in me heb; mij en mijn leven 24/7 met iemand delen. Ik wil niet meer zorgen of het gevoel hebben te moeten zorgen, ik wil het recht op de afstandsbediening niet meer afstaan, ik wil kunnen doen en laten wat en wanneer ik wil zonder dat te hoeven uitleggen.

Dus:
Een man die mij neemt zoals ik ben,
Een man om af en toe op te leunen,
Een man om mee te praten als ik iets kwijt wil,
Een man die er is als ik daar zin in heb,
Een man om leuke dingen mee te doen,
En ….
Een man die mij de allerleukste van de hele wereld vindt.

Dat zijn dan een heleboel mannen zei iemand waarmee ik aan het chatten was tegen mij toen hij mij de onvermijdelijke vraag stelde waar ik dan naar op zoek was… Naar niemand eigenlijk…

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *