Gedicht over MS door Ingrid De Lachende Traan

MS: Een rotziekte!

Het ziektebeeld is voor iedere patiënt anders maar dat het een grote impact heeft op het leven van mensen die er aan lijden moge duidelijk zijn.

En niet alleen voor de patiënten zelf. Ook voor hun omgeving. Een MS-patiënte schrijft me hierover: “Mijn naasten moeten toekijken en krijgen ineens een andere rol. Ze moeten meer doen en zien me elke dag steeds meer gehandicapt worden. Ik vind het zo bijzonder dat ze het gewoon doen en dat ze er steeds maar weer staan”. Ze vervolgt “het is zo moeilijk om te moeten leunen op anderen”.

Dat snap ik… Ik wens jou en je naasten ontzettend veel sterkte en kracht toe en ‘k heb ontzettend veel respect voor de manier waarop jullie het samen rooien!

Je mag dan wel niet meer in Groningen wonen, maar… je snapt het als ik zeg: “Kop d’r veur”!

De lachende traan op Facebook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *